Op de fiets met Lowietje

Sportief en culinair bezig zijn? Stap dan op de fiets met Lowietje. Wij hebben de perfecte route samengesteld langs onze verschillende restaurants. Je komt hierbij door de bosrijke omgeving, langgerekte duinpaden, bollenvelden, het water van de Kaag en onze restaurants. Je komt tijdens het fietsen van deze route langs de Vogelensangh, de Venneper Lodge, Lowietje aan de Kaag, Lowietje Lisse en Langs Berg en Dal. Bij elk restaurant stop je voor iets lekkers. 

Neem voor de zekerheid een lader van je elektrische fiets mee, zodat je niet met een lege accu komt te staan! Op alle vestigingen hebben we de mogelijkheid om de accu op te laden. Geen elektrische fiets? Je kunt via Lowietje ook een fiets huren. 

Het startpunt van de route bepaal je zelf. Indien je een elektrische fiets via Lowietje huurt is het startpunt bij Lowietje Lisse. Voor de route heb je keuze uit twee opties, de route van 40 kilometer of een route van 70 kilometer. Tijdens de lange route kom je langs al onze restaurants, met het fietsen van de korte route kom je langs de Vogelensangh, Langs Berg en Dal en Lowietje Lisse. De ideale starttijd is tussen 09.00 en 11.00.

Fietstocht op je eigen fiets

70 km – 33,5 euro | 40 km – 21,5 euro

Fietstocht inclusief het huren van een elektrische fiets

70 km – 55,5 euro | 40 km – 43,5 euro

De fietstocht is elk weekend te reserveren. Reserveren kan via telefoonnummer 0252-433030.