VOORGERECHTEN
12:00 – 20:00 uur
-
BROOD OP DE PLANK
Italiaanse bol met huisgemaakte smeersels
-
CARPACCIO VAN DE OSSENHAAS
Geserveerd met geroosterde pitten, Parmezaanse kaas, sla melange, terra blue chips en truffelmayonaise
-
GEROOKTE ZALM
Ambachtelijk en duurzaam gerookt op toast, af gegarneerd met rode ui, kappertjes, augurk, garnaaltjes, sla melange, avocado en mierikswortel crème
HOOFDGERECHTEN
12:00 – 20:00 uur
-
VARKENSHAAS
Saté van gemarineerde varkenshaas met huisgemaakte satésaus, kroepoek en zoetzure komkommer
-
YAKATORI
Saté van gemarineerde kippendijen met yakitori saus, seroendeng en cassave chips
-
SPARERIBS
Mals van het bot, geserveerd met seroendeng en een barbecuesaus
-
CAESAR SALADE
Verrassende salade met gemarineerde kippendijen, little gem, pancetta, knoflookcroutons, Parmezaanse kaas en een dressing van ansjovis