DE FEESTDAGEN MET TEAM DE VOGELENSANGH

Ook dit jaar hebben wij weer heerlijke kerstgerechten samengesteld. Geniet thuis van onze heerlijke brunch box, het enige wat jullie hoeven te doen is deze op tafel te zetten en te genieten. Óf pak eens uit met een verrassend vier gangen diner, een beetje van ons en een beetje van jezelf. Wij doen de voorbereiding, jij hoeft het diner alleen te serveren! Uiteraard met hulp van onze chef, door middel van een uitgebreide beschrijving. Waan je even chef kok van de Vogelensangh met dit heerlijke menu. Liever gourmetten? Ook voor deze liefhebbers hebben wij verschillende gourmetschotels compleet met stokbrood, sausjes, huisgemaakte smeersels en groente. In de avond bezorgen wij onze gerechten van de bezorgkaart.

De ontbijtbox, brunchbox, kerstdiner box en gourmetschotels bezorgen wij van 24 t/m 27 december. Het ontbijt bezorgen wij van 8.30 tot 10.30 en de brunch box tussen 10.30 en 12.30. Het kerstdiner en de gourmetschotels bezorgen wij tussen 13.00 en 15.30. Afhalen is uiteraard ook mogelijk Bestellen kan telefonisch via reserveringen@devogelensangh.nl. Kijk snel op onze menukaart voor jouw favoriete gerecht! Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met 023-7432712.

KERSTONTBIJT

Opstaan op eerste of tweede kerstdag en gelijk beginnen aan een kerstwaardig ontbijt. Dat doe je dit jaar met de ontbijtbox van de Vogelensangh. Wij komen deze tussen 8.30 en 10.30 met een grote glimlach bij  je thuis bezorgen.

KERSTBRUNCH

Een rijkgevulde box om de kerstbrunch compleet te maken. Je zet de box zo op tafel en kunt gelijk beginnen met genieten. Zowel voor de volwassenen als de kids heeft de kerstman een heerlijke box samengesteld.

GOURMETTEN

Voor de gourmet liefhebbers hebben wij ook een heerlijk kerstdiner. Samen met de slager is er een prachtige schotel samengesteld met ambachtelijk vlees. Zo hoef jij niet in de rij te staan bij de slager of supermarkt, maar komen wij dit heerlijke diner bij jou thuis brengen. Geniet van een gourmet Besteman of een deluxe. Beide gourmetschotels worden geserveerd met vers stokbrood, sausjes, huisgemaakte smeersels en groente. Een echt feestmaal waarbij iedereen zelf in zijn pannetje een favoriet kerstdiner kan bakken en braden. Wij komen de schotels op de door jou gewenste dag bezorgen.

KERSTDINER

Een vier gangen diner waar jij iedereen aan tafel mee verrast, met een beetje van ons. De kosten voor het gehele menu zijn 42 euro. Stel zelf jouw favoriete menu samen en wij gaan voor je aan de slag! 

AMUSE SOEPJE

Begin met een heerlijke amuse soep van de Chef. Ook lekker om na het voorgerecht te nuttigen uiteraard!

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

KERSTDESSERT

Maak je kerstdiner af met onze heerlijke kaasbox. De kaasbox is gevuld met vijf verschillende verrassende kazen, een fles goede port, palissade met noten en vijgen, olijven, appelstroop en een uitgebreide beschrijving over de kazen.

Prijs 59 euro per box.

VOOR ONZE KLEINE GASTEN

Voor onze kleine gasten hebben we uiteraard ook een kerstdiner. Zij kunnen kiezen uit onderstaand kerstmenu zodat ook de kids kunnen genieten van een volwaardig kerstdiner met een leuke kerst verrassing. Prijs van het kids menu is 19 euro.

À LA CARTE

Vanaf 17.00 uur bezorgen wij ons à la carte diner. Wij komen deze op de door jou gewenste tijd warm bezorgen. Bij voorkeur de bestelling van te voren doorgeven, zodat wij deze op de door u gewenste tijd kunnen bezorgen en zo voor een onvergetelijke kerst kunnen zorgen. Klik hier voor ons bezorgmenu.