The Barn

The Barn, van origine een oude bollenschuur, ademt historie en biedt sinds kort ruimte aan gasten van de Vogelensangh. Wat tot voor kort een opslag ruimte was van verzamelingen en oude inrichtingen, is met behoudt van oude materialen een unieke plek geworden. Door het prachtige uitzicht over de landerijen van Vogelenzang, in combinatie met de inrichting, hebben we iets proberen te creëren, waarbij elke gelegenheid op eigentijdse wijze kan worden gevierd. The Barn biedt ruimte aan gezelschappen vanaf  25 personen en zoals u van de Vogelensangh gewend bent kunnen we u voor elke gelegenheid geheel vrijblijvend een passend voorstel doen. 

BBQ a la plancha

Geniet met uw gezelschap van een geheel verzorgde BBQ op de plancha. Heerlijke vlees- en visgerechten worden met zorg voor u bereid en in gangen uitgeserveerd. Natuurlijk mag het salade buffet met friet, brood en verschillende sausjes niet ontbreken.

 

 

Hebben wij uw interesse gewekt, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

BBQ a la plancha

Geniet met uw gezelschap van een geheel verzorgde BBQ op de plancha. Heerlijke vlees- en visgerechten worden met zorg voor u bereid en in gangen uitgeserveerd. Natuurlijk mag het salade buffet met friet, brood en verschillende sausjes niet ontbreken.

 

 

Hebben wij uw interesse gewekt, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

Walking Diner

Een walking diner bij de Vogelensangh geeft een extra dimensie aan een gezellige avond met collega’s , vrienden of familie. U wordt gedurende de avond volledig verzorgd en krijgt verschillende gerechtjes uitgeserveerd. In overleg kunnen we de gerechtjes samenstellen, we zullen u op basis van onze ervaring op de juiste wijze helpen en adviseren.

Buffet

Voor gezelschappen vanaf 25 personen is een buffet een uitermate geschikte manier om op informele wijze met elkaar te genieten van warme –en koude gerechten. Ook is het mogelijk om een Italiaans of Indisch buffet te kiezen.

Borrel

Borrelen bij de Vogelensangh. Het kan op verschillende manieren, zoals een aangeklede borrel met luxe hapjes of een borrel met aansluitend een BBQ, Walking diner of Buffet. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

High Wine

Samen met een bekende vinoloog uit de regio hebben we een variatie gemaakt op de traditionele wijnproeverij. Onze High Wine is bedoeld om kennis te vergaren op het gebied van wijn en de smaak van wijn in combinatie met bijpassende gerechtjes. U zult genieten tussen de fruitbomen met uitzicht over de landerijen van Vogelenzang van heerlijke gerechtjes en bijpassende wijnen. U kunt de High Wine reserveren vanaf 35 personen of op inschrijving.

High Tea

U kunt bij ons elke dag een High Tea in the Barn reserveren tussen 11.00 en 16.00 uur. De High Tea kunt u reserveren vanaf 25 personen. Uw zintuigen worden geprikkeld door zelf uw eigen thee te selecteren uit ons uitgebreide Ronnefeldt thee assortiment. De verse thee wordt geschonken in handgemaakt glaswerk. U kunt bij ons uit twee verschillende High Tea’s kiezen. U zult genieten van heerlijke zoete, warme –en koude hartigheden in een sfeervolle ambiance.

Vergaderingen

Onze locatie leent zich uitstekend voor een vergadering of zakelijke bijeenkomst. Met The Barn hebben we nu een extra mogelijkheid om u een inspirerende ruimte te bieden voor alles wat zakelijk gerelateerd is. Uiteraard kunnen we samen met u een passend arrangement maken dat geheel aansluit bij uw plannen en gezelschap. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden.

Kinderverjaardag

The Barn is uitermate geschikt voor het vieren van een kinderverjaardag. The Barn is gedurende uw verblijf uw “huis”, waar u uw gasten op informele wijze kunt ontvangen. Wij verzorgen voor u de drankjes en de hapjes. Een gezellige kindertafel mag niet ontbreken. Het grasveld met fruitbomen is een unieke plek, waar de kinderen lekker kunnen spelen. Heeft u interesse, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Babyshowers / Kraamfeest

Ook voor babyshowers of een kraamfeest is the Barn een verrassende locatie. The Barn geeft u de vrijheid om de gelegenheid op eigen wijze in te vullen. Uiteraard bieden we de mogelijkheid u een arrangement aan te bieden. Vraag naar de mogelijkheden.