Fietsen of wandelen in de duin en bollenstreek

 De Vogelensangh bevindt zich op een prachtige locatie dichtbij de Waterleidingduinen, Bollenstreek en het strand van Zandvoort, Langevelderslag en Noordwijk waarbij u heerlijk kunt fietsen of wandelen. Het bos van Woestduin, Leyduin en Vinkenduin bevindt zich aan de overkant van het restaurant. Ook is de stad Haarlem binnen handbereik. Wij bieden meerdere fiets- en wandelroutes aan waarbij u kunt genieten van de prachtige omgeving. Binnen twintig minuten fietst u naar het strand van Zandvoort, Langevelderslag of de stad Haarlem. Verder is er de mogelijkheid voor een wandeling in de Waterleidingduinen of het bos dat zich aan de overkant van het restaurant bevindt. 

Wilt u de omgeving op de fiets verkennen? Wij verhuren ook elektrische fietsen. Er zijn verschillende routes door de Kennemerduinen, Waterleidingduinen of de groene omgeving van de Haarlemmermeer. Met onze elektrische fietsen kunt u een lekkere afstand fietsen en de omgeving verkennen. Zo zijn steden als IJmuiden en de Kaag goed te bereiken. Mocht u naar de Kaag fietsen breng dan vooral even een bezoekje bij Lowietje aan de kaag, een van onze nieuwe restaurants.

Na een fiets of wandeltocht kunt u heerlijk bij ons aanschuiven voor een lunch, borrel of diner. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment aan lekkere gebakjes en bonbons. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, wij zullen u uiterlijk binnen 1 dag voorzien van een antwoord. 

Laat u verrassen door de prachtige omgeving!

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op om een afspraak te plannen.