Voor een onvergetelijke overnachting

Een heerlijke overnachting bij B&B de Vogelensangh. Kom genieten en laat je verrassen door de prachtige omgeving.

Wat we doen, doen we zo goed mogelijk. Gastvrijheid is onze passie. Slapen bij B&B de Vogelensangh is inmiddels geen droom meer, maar werkelijkheid geworden. Op eigentijdse wijze is de bovenverdieping van ons prachtige pand omgetoverd tot drie luxe kamers met elk een eigen karakter. Het zal u aan niets ontbreken.

Naast de prachtige kamers is er ook genoeg te doen in de omgeving. Onze B&B bevindt zich middenin de prachtige duin en bollenstreek waar ontzettend veel te beleven is. Ga er bijvoorbeeld op uit met de (elektrische) fiets of een scooter om de omgeving te herkennen. Daarnaast zijn er ook genoeg wandelmogelijkheden in de waterleidingduinen. Onze collega’s adviseren u graag over de mogelijkheden. Met steden als Haarlem, Amsterdam en Leiden binnen hand bereik is B&B de Vogelensangh een uitstekende plek om tot rust te komen. Naast de prachtige omgeving kunt u tijdens uw verblijf genieten van een ontbijt, lunch of diner. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

Extra genieten? Boek nu jouw unieke kans; een B&B overnachting inclusief drie gangen lunch of drie gangen diner. Een echte dag uit!