Overnachten bij B&B de Vogelensangh
- Voor een onvergetelijke overnachting -

Heerlijk overnachten bij B&B de Vogelensangh in de duin en bollenstreek. Kom genieten en laat je verrassen door de prachtige omgeving die de duin en bollenstreek te bieden heeft. Je zult je hier geen dag vervelen!

Wat we doen, doen we zo goed mogelijk. Gastvrijheid is onze passie. Slapen bij B&B de Vogelensangh is inmiddels geen droom meer, maar werkelijkheid geworden. Op eigentijdse wijze is de bovenverdieping van ons prachtige pand omgetoverd tot drie luxe kamers met elk een eigen karakter. Kies voor de kerkzicht of tuinzicht suite, of pak uit met onze deluxe suite met bad en ruime douche. Het zal u aan niets ontbreken.

Naast de prachtige kamers is er ook genoeg te doen in de omgeving. Onze B&B bevindt zich middenin de prachtige duin en bollenstreek waar ontzettend veel te beleven is. Ga er bijvoorbeeld op uit met de (elektrische) fiets of een scooter om de omgeving te herkennen. Daarnaast zijn er ook genoeg wandelmogelijkheden in de waterleidingduinen. Onze collega’s adviseren u graag over de mogelijkheden. Met steden als Haarlem, Amsterdam en Leiden binnen hand bereik is B&B de Vogelensangh een uitstekende plek om tot rust te komen. In elk seizoen valt er wel wat te beleven, de prachtige bollenvelden in het voorjaar, dicht bij het strand in de zomer, het burlen van de herten in de herfst en een prachtig landschap in de winter.

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een ontbijt, lunch of diner in ons restaurant. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

Extra genieten? Boek nu jouw unieke kans; een B&B overnachting inclusief drie gangen lunch of drie gangen diner. Een echte dag uit!