Een Onvergetelijke Babyshower bij De Vogelensangh

Ben je van plan om een babyshower te organiseren? Vier deze bijzondere gelegenheid bij De Vogelensangh!

Het regelen van een babyshower is al een feest op zich. Op dat moment staat er één persoon centraal en daar zorgen wij voor. Met onze speciale aanpak garanderen we een mix van vreugde, feestelijkheid, culinaire heerlijkheden en een informele sfeer, alles doordrenkt van gezelligheid. Wij kunnen meerder invullingen geven aan de babyshower. Dit is mogelijk in de vorm van een high tea, maar ook mogelijk in de vorm van een borrel met hartig hapjes of juist de focus op het zoete gedeelte. Wij denken graag met u mee! 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Maak dan gerust een afspraak met ons. We sturen u graag vrijblijvend een voorstel toe, afgestemd op uw wensen.

Vier een geheel verzorgde Kraamborrel bij de Vogelensangh

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon of dochter! Bij de Vogelensangh zijn we gek op feestjes. Lijkt het u leuk om een kraamborrel buitenshuis te vieren dan regelen we dat graag voor u. Maak vrijblijvend een afspraak, waarbij we u in een persoonlijk gesprek uitgebreid infomeren over de mogelijkheden en prijzen.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op om een afspraak te plannen.