Een dag bij de Vogelensangh

hertenbiefstuk drie gangen kerst diner de vogelensangh

Ochtendglorie

Wanneer ik rond 9.00 arriveer in het restaurant kijk ik altijd eerst even rond, wie is er allemaal al, zijn er nog veranderingen en even het sfeertje voelen is altijd een fijn begin.

In mijn gedachten denk ik aan alles wat deze dag gaat brengen en wie er weer gezellig iets komt eten of drinken. Ook kijk ik uit naar welke mooie verhalen wij weer mogen meebeleven van onze gasten.

‘Goedemorgen Ron! Roep ik vrolijk als ik langs de keuken loop. Ron is onze chef-kok, ook hij is weer bezig met zijn ochtend routine en klaar voor ontvangst. Enkel ontbreekt zijn muntthee nog maar deze is natuurlijk zo gezet. Ik maak er zelf ook eentje klaar en neem plaats in de achterzaal van het restaurant. Aan welke tafel? Dat is altijd weer een verrassing. Elke dag voelt een ander plekje fijn, mijn collega’s moeten hier altijd enorm om lachen. ’Waar zit je nu weer!’ is veelal de vraag van de dag, uiteindelijk weet iedereen elkaar altijd weer te vinden.

Bij het openen van mijn laptop stroomt de inbox vol met reserveringen. Onze gasten hebben ons weer gekozen om lekker te komen lunchen of dineren en dit is voor ons heel waardevol. Het idee dat mensen het fijn vinden om bij ons te komen geeft ons een glimlach op het gezicht en deze raken wij de hele dag niet kwijt.

Gelukkig zien jullie dit ook, een groot compliment wat wij vaak mogen ontvangen is dat ons team zo gezellig is en hier doen wij het natuurlijk ook voor, een gezellige, gastvrije beleving. Een warm welkom op nummer 1!

Achter de schermen ook altijd bezig

De afgelopen weken zijn wij veel bezig geweest met het upgraden van ons restaurant, zo heeft de keuken een grote verbouwing achter de rug! Meer ruimte om te creëren en gerechten te bereiden was een grote wens van onze keuken brigade. ‘It’s where the magic happens’ en hier bereiden onze chefs met veel passie, 7 dagen in de week de meest smaakvolle gerechten. Jullie zijn van harte welkom deze te komen proeven.

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ook ons restaurant een verfrissing heeft gekregen. Een kleurtje op de muur, prachtig behang, warme haard in onze achterzaal en zorgvuldig gekozen accessoires maken het geheel zo goed als af voor het moment, het geeft net dat extraatje wat we nodig hebben in deze koude dagen. Warmte…  Het is een feestje om de dag te beginnen. 

Voorbereiden doe je samen

‘Joehoe!’ klinkt het vanuit het voorgedeelte, mijn collega Hermien arriveert voor haar shift. Als manager van het restaurant is zij samen met Steffi verantwoordelijk voor het begeleiden van onze toppers en zorgen zij er als team voor dat iedereen met een tevreden gevoel ons restaurant verlaat. Allemaal onze eigen taken die samenkomen als één geheel is fantastisch te doen!

Van het warm welkom bij binnenkomst tot aan het gevoel van terugkomen en alles daar tussenin is waar hun passie ligt, met deze twee kanjers mag ik veel samen werken.

1 team, 1 taak

Met de naderde kerstdagen zijn wij al druk in de weer.

Iedereen heeft hier zijn eigen verantwoording in en dit werk super! Daar waar ik de communicatie oppak zijn mijn manager collega’s de belangrijkste factor in de beleving op de dag. Samen met de heerlijke brunch en het verrukkelijke 5 gangendiner welke wij tijdens deze dagen serveren maakt dit voor ons de aankomende feestdagen nu al tot een succes. Met liefde bereid door onze chefs en dit proef je. 

Wij kijken enorm uit naar al onze gasten op hun mooist! Iedereen samen zien genieten met familie, vrienden of knus met z’n tweetjes maakt het idee van kerstmis voor ons al compleet. Mochten er nog geen plannen gemaakt zijn check dan snel onze website voor onze mogelijkheden. Wij vieren graag kerst met jullie dus reserveer snel nog een tafeltje en beleef alles met ons mee. Wij kunnen niet wachten…

Liefs,

Team Vogelensangh

Deel op Facebook
Deel met WhatsApp

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op om een afspraak te plannen.