Een droom die werkelijkheid is geworden

lowietje aan de kaag restaurant binnen

Afgelopen weekend hebben wij ons nieuwe restaurant, Lowietje aan de Kaag, mogen openen. Het is altijd al onze droom geweest om uit te breiden en na vijf jaar is de tijd dan eindelijk aangebroken. Familie is waar het bij Lowietje om draait en daarom zijn de krachten gebundeld om onze passie, kennis, ervaring en gedrevenheid uit te laten groeien tot een nieuwe beleving.

Na vijf maanden intensief verbouwen is dan eindelijk het moment aangebroken dat wij onze deuren hebben geopend. Lowietje aan de Kaag heeft een unieke ligging aan het water, waar u zomers heerlijk kunt zitten en van het water kunt genieten. Ook binnen heten wij u graag van harte welkom in ons prachtige restaurant. Intiem genieten bij de openhaard of gezellig met de hele familie. Bij Lowietje is alles mogelijk.

Bij Lowietje kunt u de hele dag genieten. Begin de dag goed en wordt rustig wakker met een uitgebreid ontbijt, geniet van een gezellige en ongedwongen lunch of kom dineren met vrienden en familie. Ook bent u van harte welkom voor een drankje. Er is altijd een reden om te proosten en Lowietje is gek op feestjes! Met vrienden of grote gezelschappen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Samen onvergetelijke momenten maken is waar het om draait. Ook aan de kleine gasten is gedacht. Beneden in ons restaurant is een speciale kinderspeelhoek gecreëerd waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Voor groot en klein genoeg plezier!

Een ander uniek kenmerk van Lowietje is de moestuin die zich achter het restaurant bevindt. Frans van Schie, voormalig bewoner, verbouwt hier al jaren verse groenten en kruiden. Onbespoten en verrassend lekker. Al deze groenten en kruiden komen rechtstreeks bij ons in de keuken terecht, waar onze koks dit op eigentijdse wijze in de gerechten verwerken. Hiermee is ook gelijk de basis gelegd voor ons menu, dagvers en met de seizoenen mee.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral langs om Lowietje een bezoekje te brengen! Kijk voor meer informatie op de website of bezoek ook eens een van onze andere restaurants de Venneper Lodge, Langs Berg en Dal of het Tussenstation.

Deel op Facebook
Deel met WhatsApp

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op om een afspraak te plannen.