Soep abonnement

soep abonnement vogelensangh

Samen warm de winter door met een soep abonnement bij de Vogelensangh. Wij laten deze winter niet in de soep lopen! Elke week rijden wij bij jou langs om een heerlijke verse liter soep te bezorgen. Laat je verrassen door de heerlijke soepen van onze chef en geniet wanneer jij dat wilt. Je hebt de keuze uit de volgende soep abonnementen:

“Drie maanden soep beleving” voor 22,5 per maand. Hierbij ontvang je drie manden lang elke week een verse liter soep bij jou thuis gebracht. In de maanden december, januari en februari rijden wij bij jou langs om je te verrassen met een soep van de chef.

“Een maand genieten” voor 25,5 per maand. Hierbij ontvang je een maand lang elke week een verse liter soep bij jou thuis. Je kunt kiezen uit de maand december, januari of februari.

Bestellen kan via bestellingen@devogelensangh.nl en wij komen elke dinsdag bij jou aan de deur. Uiteraard is het ook mogelijk om de soep te komen afhalen als je deze liever op een andere dag wilt ontvangen. Klik op onderstaande button voor meer informatie of bel met 023 743 2712 en onze collega’s vertellen je graag meer!

Deel op Facebook
Deel met WhatsApp

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op om een afspraak te plannen.