OM TE DELEN
VOORGERECHTEN
SOEPEN
VLEES
- CARPACCIO OSSENHAAS 12
Geserveerd met geroosterde pitten, Parmezaanse kaas, sla melange, terra blue chips en truffelmayonaise
- PASTRAMI 11,5
Lasagne van licht gerookte runder pastrami, kruidenkaas met gemarineerde zilveruitjes in balsamicostroop en gepofte kastanjes
- KIP BOMBÉ 10,5
Cocktail van gerookte kip, appel, ananas en kerriemayonaise
VIS
- GEROOKTE ZALM 12,5
Ambachtelijk en duurzaam gerookt, af gegarneerd met rode ui, kappertjes, augurk, sla melange, en mierikswortel crème
- HOLLANDSE GARNALEN 13
Ouderwets bereid met een huisgemaakte cocktailsaus
- GEGRILDE COQUILLES 13,5
Ondergedompeld in een heerlijke bisque van langoustines en bospaddenstoelen, geserveerd met toast
- GAMBA’S 13
Gebakken in de knoflookolie, geserveerd met toast
SALADES
- GEITENKAAS SALADE 11
Gegratineerde geitenkaas met honing, amandelen en geroosterde nootjes op vijgentoast, sla melange, rode biet, tomaat, komkommer en balsamico crème
Hoofdgerecht +5 - CAESAR SALADE 11,5
Verrassende salade met gemarineerde kippendijen, little jam, pancetta, knoflook croutons, Parmezaanse kaas en een dressing van ansjovis
Hoofdgerecht +5 - TERIYAKI SALADE 13,5
Gebakken biefstukpuntjes met ui, bospaddenstoelen, taugé, sla melange, tomaat en komkommer af gegarneerd met geroosterde nootjes
Hoofdgerecht +5 - QUINOA SALADE 14,5
Frisse sla melange met verse avocado, quinoa, tomaat, komkommer, citrusfruit en geroosterde nootjes
HOOFDGERECHTEN
avondkaart vanaf 17:00 uur
friet en salade serveren wij per tafel
VLEES
- VARKENSHAAS 16
Saté van gemarineerde varkenshaas met huisgemaakte satésaus kroepoek en gegrilde ananas
- YAKITORI 17
Saté van gemarineerde kippendijen met yakitori saus, seroendeng en cassavechips
- BIEFSTUK LOWIETJE 19
Geserveerd met een overheerlijke sambal jus, rode wijn jus of champignon pepersaus
- SPARERIBS 18,5
Mals van het bot, geserveerd met seroendeng en een barbecuesaus
- BIG JAG HAMBURGER 16
Bereid met tomaat, rode ui, pancetta en whiskysaus
Old Alkmaar +1,5 - CARRILLADA IBERICA 18
Boterzacht stoofvlees in een heerlijke rode wijn jus met bospaddenstoelen af gegarneerd met een flaguette Parmaham
- KIP KERRIE BOWL 15,5
Romige kip kerrie met zwarte rijst, verse ananas en cashewnoten
- LAMSRACK 18
Met anijschampignons, rode ui, taugé en een honingmosterd saus
VEGETARISCH
WILD
VIS
- ZEEBAARS FILET 18,5
Op de huid gebakken in de roomboter met pastinaak crème en een schuim van citroengras
- FISH & CHIPS 16,5
Verse kabeljauw in een krokant jasje
- ZEEWOLF 22,5
Verpakt in courgette met een spinazie pasta en een groene mosterdsaus
- VANGST VAN DE DAG
Wisselend visgerecht, vers binnen gehengeld
ONZE BEDIENING VERTELT U GRAAG OVER ONZE VANGST VAN VANDAAG